MiszEcah PunyerBlog
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Bersabarlahhhhhhh
Ahad, 16 Mac 2014 • 22:33 • 0 Girl(s)



Hey all , pertama tama kali takziah tok jiran ecah yang baru kembali ke Rahmatullah ptg tdy . Sedih turut terasa sbb jiran tu dri kecik lagi ecah rapat . Tapi Allah lebih sygkan dia kan . Smga rohnya ditempatkan dikalangan org beriman. Pas maghrib on the spot balik besout . Doakan perjalanan kami(mcm jauh je==')


Nape ecah tulis tjuk tu ???? Sebenarnya ade yg tersirat dan tersurat . Sepanjang sem 4 ni hidup ecah macam-macam jadi . Tak tahu lah . Nak share pun kt tmpat public kan ? Huhuhuh .

Geng ! time kita di uji jgn pnah merungut . Anggap ni ujian yg Allah bg . Allah nak tgok siapa hambaNya yg akan cri Dia ,kembali pda Dia . Klau korang di berikan ujian , ucaplah alhamdulilah . Bukan semua org dpt ujian . Hanya insan yg Allah pilih je . Bersyukurlah . Allah Maha Adil . Dia tahu ape yg terbaik.


Sayangssss sekalian , entry kali ni nmpk agak sies kan ? bese lah mood pon tgh sies ( poyo je ==' ) . Hahahaha . Tak ade lah tak kena jugak kan lau kita tgh ckp psal ni tibe2 nak buat lawak kan ? be serious ecah !! ^_^


Tuntasnya (amboi tau la bdk satera ==' ) setiap apa yang berlaku ada hikmah disebaliknya . Allah ade perancangan yg lebih baik tok kita . Sentiasa lah bersangka baik dgn Allah . Lastly , Keep Calm and Be Strong guyssss ^_+


PAST
Tokan Owner!

AISYAH [MiszEcah]
Already 20 ^^
Sungkai,perak
AVAILABLE
DBOARD FOLLOW

WELCOME TO MISZ ECAH PUNYER BLOG..SARANGHAEOOOOOO!!!

Tinggalkan jejak anda!





Memories

  • Sharing is Caring
  • MH370:Pengumuman PM beri kelegaan kepada keluarga
  • Cara Download dari Youtube terus ke Lappy dgn muda...
  • Lirik Lagu Papinka - Hitungan Cinta
  • Masalah is Masalah
  • Apa Lelaki Kena Tahu?
  • Salam Ramadhan
  • Cuti sem akan berakhir @_@
  • Jika-kangen band
  • Wujudkah Cinta Platonik ?

  • Thanks!

    Basecode :AuraSabrina
    Basecode :Masterly_elmo
    Pictures : We Heart It