MiszEcah PunyerBlog
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Sharing is Caring
Ahad, 16 Mac 2014 • 02:17 • 0 Girl(s)




Hey all... dah lame ecah tak update kan ? biase lah busy dgn bebrape assg and tambah menambah lagi sekrang musim final exam. Aduyai kadang-kadang nak pecah jugak kepala ni memikirkan blog yg tak di update-update(ade kne mngena ke -_-'). Hahaha tak kisah lah . BTW dikesampatan yang sbenarnya tak berapa nak sempat jugak ni ecah nak wish Selamat Bertunang for my bff . Dulu time kecik-kecik selalu main kawin-kawin, pakwe makwe , laki bini . aishhh >_< . Tau-tau dia pulak dah selangkah ke alam perkahwinan dulu. Langkah bendul ni... grrrrr (kau sape ecah nak langkah bendul bagai --') Ok wat ever k . hahaha . Ehhhhh korang-korang !!! korang nak tau tak ? ( ceh konon gempak la tu) cuti sem ecah nanti sempat la puasa, raya, puasa 6 , puasa ganti dekat rumah tau(melebih--') yela mane tak nye cuti kali ni lame pulak . Tah nape tahhh . Mungkin ade kena mengena dgn MH370 tu kowt (tibe-tibe) kikiki.


Cakap pasal MH370 tu, berita jam berape tah tadi PM kita buat annouce(bantai jela eja slah pon) kt semua channel(15/3/14) kemungkinan or maybe pesawat tu kena rampas ? ramPAS ? RAMpas ?? WHATTTT ? (kau jgn beria ecah) ... kalau lah teori yang dikatakan tu betol, ape sebab utama diorang nak rampas ehh ? pesawat tu bukan bawak benda terlarang pun(mcm sk asrama dlu2) , nak cakap bawak emas pun tak ade . Tapi kalau ecah naik pesawat tu then kena rampas ye ecah caye(kikikikiki). Tapi ape2 hal pun , hanya yang mampu berdoa jelah pada Allah . Allah mengetahui segalanya . Mungkin2 korang tu ade yg betol mungkin jugak ade yg tak berapa nak betol. Tapi ape yg penting letakkan Allah nombor Satu dulu. Allah ade perancangan yg lebih baik. #PrayForMH370 .


Kalau ikutkan en , ecah nak je join pasukan penyelamat cari pesawat tu . Tapi apekan daya, pelajaran tu lebih penting. Mengkome jgn la hairan kenape pesawat yg besar tu boleh hilang tau , tau tau .. mungkin Allah dah tutup hijab kita kan ? Allah ade perancanganNya sendiri. Ok tangan dah penat menaip , lalat pun beterbangan kacau ecah menaip. Ok lah ape2 hal pun sama2 kita doakan tok mereka eh ???


#PrayForMH370 #MAS


PASTFUTURE
Tokan Owner!

AISYAH [MiszEcah]
Already 20 ^^
Sungkai,perak
AVAILABLE
DBOARD FOLLOW

WELCOME TO MISZ ECAH PUNYER BLOG..SARANGHAEOOOOOO!!!

Tinggalkan jejak anda!





Memories

  • MH370:Pengumuman PM beri kelegaan kepada keluarga
  • Cara Download dari Youtube terus ke Lappy dgn muda...
  • Lirik Lagu Papinka - Hitungan Cinta
  • Masalah is Masalah
  • Apa Lelaki Kena Tahu?
  • Salam Ramadhan
  • Cuti sem akan berakhir @_@
  • Jika-kangen band
  • Wujudkah Cinta Platonik ?
  • Andai LELAKI Tahu

  • Thanks!

    Basecode :AuraSabrina
    Basecode :Masterly_elmo
    Pictures : We Heart It